Assendorperstraat 29, 8012 DE, Zwolle | 06 17 72 47 33

Jullie aan het woord...

Juni 2019 (ouders):

"Tijdens de periode waarin jullie praktijk de hulpverlening en dienstverlening verleende heb ik als een zeer prettige periode ervaren.
In deze periode is mooi in kaart gebracht waar ik als ouder tegenaan liep. Ook waar de kinderen tegen aanliepen.

Ook is dit duidelijk omschreven naar verdere instanties. Die dit mooi op hebben genomen.
Als klankbord heb ik veel aan jou gehad.

De nieuwe start voor X heeft haar goed gedaan.
Hier zal nog veel therapie voor nodig zijn.
Bedankt voor je zorg en duidelijkheid"


Juli 2019 (ouders)

"Ik heb de samenwerking als zeer deskundig en prettig ervaren. Het belang van 'Ons kind' is werkelijk ons kind!

Het kind/mens X is centraal blijven staan in het traject. Ondanks alle hobbels die we onderweg tegen gekomen zijn is dat uitgangspunt altijd overeind gebleven.

De gegeven adviezen zijn altijd gekoppeld aan theorie, aangevuld met ervaringen uit het verleden. Dat sterkt het advies voor mij zeer. Het geeft voor mij daardoor meer diepgang en vertrouwen in het gegeven advies.

Ik wil je nogmaals danken voor al je inzet die je voor ons gedaan hebt!"


Juli 2019 (ouders)

"Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Je laat iedereen in zijn waarde en weet het gesprek op een fijne manier te leiden. Je geeft ruimte en voelt de situatie goed aan. Er is ruimte voor humor.
Dank je voor de waardevolle gesprekken!"Juli 2019 (jongere)

"De hulp van jou heb ik ervaren als ondersteunend, maar niet té erg, meer een soort duwtje zodat ik wel de juiste kant opging en bleef gaan. Ik vond het ook fijn dat je echt ontzettend goed luisterde en op de een of andere manier me aan het vertellen hebt gekregen.

Verder gaat het aanzienlijk beter tussen mij en mijn moeder, en over het algemeen het hele 'gezin' -we gingen zelfs met zn vijven iets drinken, wat voor het eerst was sinds lange tijd. Daar wilde ik je nog voor bedanken; je hebt toch wat meer vrede en bewustzijn gebracht -ook zeker tussen mijn ouders.

Ik denk ook wel dat je verdient te weten dat ik nu echt vrede heb gemaakt met alles wat er gebeurd is, en ik ben ook ontzettend blij dat nu dan toch echt mijn emoties en gevoel gewoon weer helemaal terug zijn."


Augustus 2019 (ouders):

"Ik kan je aanpak beschrijven als professioneel en zeer betrokken en flexibel ( in plaats en tijd).
Verder vond ik de dat we in de gesprekken die we samen hadden we elkaar heel goed begrepen. De feedback was heel belangrijk voor mij.
(...) Ik kon duidelijk zien dat X meer betrokken was met haar moeder en omgekeerd, dan voorheen . Daar is zeker iets gebeurd. Idem mbt Y .
Bedankt en groeten"